Pāvela Globas horoskops NOVEMBRIM. Kas mūs gaida pēdējā rudens mēnesī?

Pazīstamais astrologs Pāvels Globa, kura prognozes palīdz tūkstošiem cilvēku uzturēt labu noskaņojumu un piesaistīt veiksmi, publiskojis astroloģisko prognozi 2021. gada novembrim. Pēc viņa vārdiem, novembrī zvaigznes būs salīdzinoši labvēlīgas un palīdzēs mums sasniegt savus mērķus dažādos veidos.

Ja jums neveicas dzīvē, jāatceras, ka nepatikšanām ir enerģētiski iemesli. Iespējams, ka jūs nepareizi sadalāt savu enerģiju un spēkus, vai arī kaut kas jums tiek “nozagts”. Novembrī jūs varēsiet uzzināt, kas aizkavē izaugsmi un panākumus.

Auns

Auns novembrī būs ļoti veiksmīgs, tāpēc viņam vēlams izvairīties no kaitīgiem ieradumiem, kas iznīcina dzīvi. Iestājas ļoti labvēlīgs periods, tāpēc nevajag atlikt svarīgas lietas.

Labs laiks ar labām iespējām. Vērts pievērst uzmanību visiem saviem pienākumiem. Var sākt jaunus projektus darbā, veikt dārgus pirkumus. Mēneša otrajā pusē izdosies braucieni.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskops NOVEMBRIM. Šīs zodiaka zīmes gaida spoža baltā josla dzīvē!

Pilnīgi apskaužami: šajās horoskopa zīmēs dzimušie NOVEMBRĪ piedzīvos patiesu laimi

Vērsis

Vērsim būs jāsatiekas ar spēcīgu opozīciju konkurentu, nelabvēļu un kolēģu personā. Nopelni būs atkarīgi no viltības un noguruma. Mīlestībā arī ir jābūt mazliet smieklīgiem.

Vērši valdzinās pretējo dzimumu ar savu harismu. Visiem, kuri jau ir attiecībās, labāk neriskēt, izrādot egoismu. Vajag vairāk laika pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku, bērniem.

Nedrīkst aizmirst par informācijas lauka tīrīšanu un mājas lietu svarīgumu.

Dvīņi

Dvīņiem mēneša pirmā dekāde kļūs par radošā uzplaukuma laiku. Nāksies vairāk un neatlaidīgāk strādāt, bet pret nogurumu var cīnīties ar meditāciju dziļam atslābumam un stresa noņemšanai.

Tas būs ļoti svarīgs laiks tiem, kuri ir nopietni noskaņoti atrast otru pusi. Novembra otrajā un trešajā dekādē šādiem Dvīņiem uzsmaidīs veiksme. Romantika un randiņi būs ideāls veids, kā pavadīt vakaru, atpūsties no lietām un raizēm.

Vēzis

Zvaigznes Vēzim palīdzēs reti, bet trāpīgi. Vēžiem brīvie brīži jāizmanto digitālās sarunās par mīlestību, veiksmi un naudu. Tāpat, lai panākumi neliktu ilgi gaidīt, jāsaglabā tīrība un kārtībā mājās un darba vietā. Tas palīdzēs stabilizēt enerģijas plūsmu. Novembrī Vēzi var sagaidīt liktenīgas iepazīšanās un tikšanās.

Vēlams biežāk paļauties uz savu intuīciju, skatīties nākotnē.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

COMMENTS

Pievienot komentāru